κοσμήματα προσφορές

Κοσμήματα προσφορές - Μενταγιον:

Κλασσικό, κομψό σε σχήμα ροζέτας με ζαφείρι 0,95 ct,και λαμπερά ζιργκόν. Το ζαφείρι σε σχήμα δάκρυ με ουράνιο μπλε χρώμα στο κέντρο και περιμετρικά λευκά ζιργκόν προσθέτουν σ’ αυτό το καταπληκτικό κόσμημα απίστευτη λάμψη.


περισσότερα

 Κόσμημα 14ων Καρατίων από κίτρινο χρυσό

Κόσμημα μέ Ρουμπίνι

καί λευκά λαμπερά ζιργκόν.

Κόσμημα 14ων Καρατίων από κίτρινο χρυσό ,μέ Ρουμπίνι καί λευκά λαμπερά ζιργκόν. Ένα μενταγιόν από κίτρινο χρυσό Κ14 σε σχήμα ρόμβου πού αναδεικνύει υπέροχα τά κατακόκκινο φλογερά ρουμπίνια πενήντα εκατοστών του καρατίου.Τό ρουμπίνι είναι η πέτρα τής αγάπης καί τής φιλίας. Ένα κόσμημα ιδανικό γιά νά σφραγίσει τή δύναμη μιάς σχέσης.


περισσότερα

Μενταγιόν Κ14 με ρουμπίνια

Μενταγιόν

με ορθογώνια Σμαράγδια

Πολυτέλεια και κομψότητα είναι οι όροι που χαρακτηρίζουν αυτό το κόσμημα. Χρυσός 14ων καρατίων και ημιπολύτιμοι λίθοι εξαιρετικής ποιότητας με σχεδιασμό υψηλών απαιτήσεων, δημιουργούν κοσμήματα μοναδικά, επιβλητικά, μεγαλοπρεπή.


περισσότερα

Μενταγιόν

με ποικιλία χρωμάτων

Ένα πολύχρωμο λουλούδι με τοπάζ και σιτρίν Χαρούμενο, συνδυάζεται εύκολα, αυτό το μοτίφ θα είναι το αξεσουάρ που θα συνοδεύει πολλές εμφανίσεις σας.


περισσότερα

Μενταγιόν Κ14 σε σχήμα καρδιάς

Μενταγιόν

Κ14σε σχήμα καρδιάς

Ένα κόσμημα που θα γίνει το φυλαχτό σας.Δυο καρδιές μπορεί να σημαίνουν πολλά, και πολύ περισσότερα όταν είναι χρυσές 14ων καρατίων και σχηματίζονται με λευκά ζιργκόν που ακτινοβολούν με τη λάμψητους.


περισσότερα

 Μενταγιόν Δελφίνι από Λευκόχρυσο  Κ14

Μενταγιόν

λευκόχρυσο Κ14

Κόσμημα σε μοντέρνα γραμμή. Το τέλειο μοτίφ για τους λάτρεις του αφηρημένου του ασύμμετρου και του δυναμικού κοσμήματος. Ξεχωριστός σχεδιασμός για μοναδικά κοσμήματα.


περισσότερα

 Μενταγιόν Ελεφαντάκι από Λευκόχρυσο Κ14 & Ζιργκόν

Λευκόχρυσος ελέφαντας

14ων καρατίων με ζιργκόν

Λευκόχρυσος ελέφαντας 14ων καρατίων με ζιργκόν Αν σας αρέσουν τα κοσμήματα που αναπαριστούν ζώα ή αντικείμενα αυτό το ελεφαντάκι θα είναι το αγαπημένο σας.


περισσότερα

κόσμημα από λευκό και κίτρινο χρυσό Κ14

Μενταγιόν

λευκόχρυσο Σκυλάκι

Ένα κόσμημα όχι μόνο για παιδιά αλλά και για όσους αγαπούν το είδος αυτό.Είναι πανέμορφο και είναι κατασκευασμένο ώστε να κινείται. Στο λαιμό του έχει διαμάντια 0,02 ct.


περισσότερα