κοσμήματα προσφορές

Κοσμήματα προσφορές - Σκουλαρικια:

Σκουλαρίκια Κ14 μέ ημιπολύτιμες πέτρες

Σκουλαρίκια Κ14

με φεγγαρόπετρα

Σκουλαρίκια από λευκό και κίτρινο χρυσό 14ων καρατίων Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με ασύμμετρους κρίκους που στη βάση τους , κρέμεται μια φεγγαρόπετρα.


περισσότερα

Λευκόχρυσα σκουλαρίκια δεκατεσσάρων καρατίων με στέκα. Διακριτικό σχέδιο για να αναδεικνύονται τα διαμάντια συν βάρους 0,03 καρατίων.Τα σκουλαρίκια που φοριούνται από όλους και για όλες τις εμφανίσεις.


περισσότερα

Χρυσά σκουλαρίκια, εντυπωσιακά και κομψά.

Αλυσιδωτά Μοντέρνα

Σκουλαρίκια Κ14

Σκουλαρίκια για ξεχωριστές εμφανίσεις από χρυσό 14ων καρατίων. Χρυσοί καθρέφτες συνδέουν τις αλυσίδες μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ακτινοβολεί από τη λάμψη τους.


περισσότερα

Χρυσά σκουλαρίκια Κ14 κρίκοι

Χρυσοί κρίκοι Κ14

Κ14 κρίκοι

Το μοντέρνο ορθογώνιο σχήμα χαρακτηρίζει αυτά τα χρυσά σκουλαρίκια 14ων καρατίων. Αν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών που θέλουν να ξεχωρίζουν αυτά τα σκουλαρίκια είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για σας.


περισσότερα

Σκουλαρίκια Κ14 μέ ζαφείρια καί ζιργκόν

Χρυσά σκουλαρίκια Κ14

με οβάλ ζαφείρια

Σκουλαρίκια χρυσά με ημιπολύτιμους λίθους. Πολύ κομψά σκουλαρίκια από κίτρινο χρυσό 14ων καρατίων με οβάλ ζαφείρια σε βαθύ μπλε χρώμα που εναλλάσσονται με αστραφτερά λευκά ζιργκόν.


περισσότερα

Χρυσά σκουλαρίκια,κρίκοι,κοσμήματα

Λευκόχρυσα Σκουλαρίκια

Κ14 με ρουμπίνια.

Κλασσικά σκουλαρίκια με εξαιρετικής ποιότητας πέτρες από λευκόχρυσο 14ων καρατίων. Φλογερά κόκκινα ρουμπίνια και εκτυφλωτικά λευκά ζιργκόν συνθέτουν το σχέδιο της κλασσικής ροζέτας από χρυσό 14ων καρατίων.


περισσότερα

Χρυσά σκουλαρίκια,κρίκοι κοσμήματα

Σκουλαρίκια Κ14

μονόπετρα με Σμαράγδια

Χρυσά σκουλαρίκια με Σμαράγδια εξαιρετικής ποιότητας συν. βάρους εξήντα εκατοστών. Τα μονόπετρα σκουλαρίκια συμπληρώνουν διακριτικά όλες τις εμφανίσεις σας. Σας τα προτείνουμε με διάφορες πέτρες για να έχετε πάντα το τέλειο συνδυασμό.


περισσότερα

Χρυσά σκουλαρίκια, απλά και κομψά.

Aστραφτερά Ζιργκόν

Απόλυτη λάμψη

Χρυσά σκουλαρίκια από χρυσό 14ων καρατίων με λαμπερά ζιργκόν και ασφαλές κούμπωμα. Τα ζιργκόν βυθίζονται σε τρείς σειρές και σχηματίζουν ένα λαμπερό κόσμημα που θα γίνει αναπόσπαστο αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση σας.


περισσότερα